Asbest/PCB Sanering


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Vores kompetencer

Vi tilbyder dig følgende serviceområder

Asbest-t

Asbestsanering

Vi har erfaring med asbestsanering, og vi har det rigtige udstyr. Overlad asbestanalyse og miljørigtig bortskaffelse af asbest til os.

Asbest-t

Asbestfjernelse

Selve asbestsaneringen er kun en del af den samlede opgave. Det er lige så vigtigt at deponere det fjernede affald efter alle forskrifter.

Asbest-t

PCB sanering

Ikas A/S er certificeret og uddannet til at arbejde med PCB-holdige materialer. Vi tilbyder professionel og ansvarlig PCB sanering.

Asbest-t

Miljøbevidsthed

I den daglige drift bestræber vi os på altid at forbedre miljøet, og vi overholder naturligvis gældende lovgivning til punkt og prikke.

Vi har stor erfaring med PCB- og asbestsanering

At asbest udgør et helbredsmæssigt faremoment, har været velkendt længe.
Tilstedeværelse af asbest i ældre byggeri er et problem, og asbestforekomster bør fjernes på betryggende måde.
IKAS Isolering A/S har stor erfaring med asbestsanering, og vi har også løsningsforslag til dig, hvis du ejer en ejendom med asbestforekomster.
Vi foretager alle former for sanering af farlig asbest i og omkring rør, ventilationskanaler, beholdere og tanke, lofter m.v.
Faglig indsigt er Alfa og Omega, når det gælder asbestsanering. Vores medarbejdere har gennemgået en række kurser vedrørende korrekt håndtering og bortskaffelse af asbest, og selvfølgelig råder vi over det mest moderne udstyr inden for luftskiftere og friskluftsforsynende åndedrætsværk.

parallax background

Myndighedsgodkendte miljøvogne og asbeststøvsugere.

Sikkerhed i forbindelse med asbestfjernelse vedrører både dig, dine medarbejdere og vores personale, og det tager vi særdeles alvorligt hos IKAS Isolering A/S.
Asbestsaneringen udføres med myndighedsgodkendte miljøvogne og asbeststøvsugere. Vi er på alle niveauer rustet til at tilbyde forsvarlig og miljørigtig asbestsanering på højt plan.
Under arbejdet overholder vi naturligvis Arbejdstilsynets restriktioner til punkt og prikke. Vi løser alle udfordringer i forbindelse med asbestfjernelse. Vi har stor erfaring med nedtagning og bortskaffelse af asbestholdige tagplader, som tidligere var meget brugt i dansk byggeri. Du kan derfor trygt overlade din asbestsanering til os.
Når vi er færdige med opgaven, efterlader vi et asbestfrit og rengjort område, som efterfølgende vil være klart til eventuelle efterfølgende byggeprojekter.
Sanering af materialer med indhold af farligt PCB indgår også i vores ydelser. Vi har faste procedurer for arbejde med fjernelse og bortskaffelse af bygningsdele med PCB-indhold.
Søg kvalificeret hjælp og rådgivning, hvis du har problemer med asbest eller PCB. Kontakt os i dag.


Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt